ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, imiromineia/ topos: .
Κυρία / Κύριε ______________
Αυτή η επιστολή χρησιμεύει ως ειδοποίηση για εσάς προσωπικά, εκτός της αρμοδιότητας του γραφείου σας ως ______________.
Οι εντολές για το εμβόλιο Covid όπου επιχειρήσεις όπως γυμναστήρια, εστιατόρια και μπαρ ενθαρρύνονται με πληρωμές σε μετρητά ή απειλούνται με πρόστιμα να απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού ως προϋπόθεση για την είσοδο στην εγκατάστασή τους παραβιάζουν τον κώδικα της Νυρεμβέργης.
Ο κώδικας της Νυρεμβέργης τηρείται από κάθε ιατρικό σύλλογο. Ακόμα κι αν αυτός ο κώδικας δεν επικαλέστηκε, η αρχή της ενημερωμένης συναίνεσης είναι το σήμα κατατεθέν της σύγχρονης ιατρικής. Αυτός είναι ο λόγος που οι ιατροί απαιτούν την υπογραφή των εντύπων συγκατάθεσης από τους ασθενείς τους. Κανείς δεν μπορεί να συναινέσει μέχρι και εκτός εάν έχει ενημερωθεί σωστά.
Μια ιατρική παρέμβαση θα μπορούσε θεωρητικά να είναι η πιο αποτελεσματική στην ιστορία της ιατρικής, ωστόσο ένα άτομο έχει το δικαίωμα να την αρνηθεί. Όταν εφαρμόζεται εξαναγκασμός για να επιβληθεί ιατρική παρέμβαση σε ένα άτομο, τότε διαπράττεται ένα έγκλημα.
Όσον αφορά τα λεγόμενα εμβόλια Covid, τα άτομα που εγχέονται με τα σκευάσματα πληροφοριών γονιδίου mRNA – λανθασμένα ταξινομημένα ως “εμβόλια” – δεν έχουν ενημερωθεί:
* ότι ο ιός SARS-CoV-2 είναι βιολογικού όπλου έρευνας κέρδους λειτουργίας με πατέντα. Δεν είναι ένας φυσικός ιός.
* ότι τα έγγραφα περισσότερων από 100 εργαστηρίων δεν παρέχουν κανένα στοιχείο απομόνωσης/καθαρισμού ενός άγριου ιού.
* ότι οι δοκιμές PCR επιβεβαιωμένα παράγουν 95% ψευδώς θετικά αποτελέσματα.
* ότι οι ενέσεις mRNA αναπτύχθηκαν το 2020, σε μία ημέρα, στις 25 Ιανουαρίου 2020, μέσα σε λίγες ώρες.
* εάν διεξήχθησαν μελέτες σε ζώα για ενέσεις Pfizer ή Moderna ή τη διάρκεια και τα αποτελέσματά τους.
* ότι οι άνθρωποι είναι τα ινδικά χοιρίδια στις κλινικές δοκιμές που τελειώνουν τον Οκτώβριο του 2022 για τη Moderna και τον Μάιο του 2023 για την Pfizer.
* σύμφωνα με τις περιλήψεις, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες θα αποκλείονταν κατηγορηματικά από τις κλινικές δοκιμές Pfizer & Moderna, ωστόσο, τώρα ενθαρρύνονται να κάνουν την ένεση .
* ότι μπορεί να συμβεί αποβολή από τον εμβολιασμένο, σύμφωνα με τα έγγραφα της Pfizer και τις συμβουλές του FDA.
* ότι έχουν αναφερθεί περισσότεροι θάνατοι από ενέσεις Pfizer & Moderna τους πρώτους έξι μήνες του 2021 από ό, τι ο συνδυασμένος αριθμός θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 30 χρόνια.
* ότι οι προηγούμενες μελέτες mRNA σε ζώα το 2005 απέτυχαν και ότι για αυτόν τον λόγο δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ ένα ασφαλές εμβόλιο για τους κορωνοϊούς.
* ότι το mRNA γονίδιο/οροί πληροφοριών μπορούν να αλλάξουν το DNA κάποιου και να δώσουν εντολή στα ανθρώπινα κύτταρα να γίνουν γεννήτριες παθογόνων.
* ότι οι εμβολιασμένοι είναι οι δημιουργοί των παραλλαγών και όχι οι μη εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τον Luc Montagner, νικητή του Νόμπελ Ειρήνης.
* ότι η πρωτεΐνη Spike (το παθογόνο) ταξιδεύει από το σημείο της ένεσης του βραχίονα για να συσσωρευτεί σε διάφορα όργανα.
* ότι αυτή η ενίσχυση που εξαρτάται από τα αντισώματα, συν τριάντα άλλα ανεπιθύμητα συμβάντα που έχουν καταγραφεί και που συζητήθηκαν σε μια συνάντηση του Οκτωβρίου 2020 η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον FDA μπορούν να συνοδεύσουν μια ένεση mRNA Covid.
* ότι το ποσοστό θνησιμότητας από μυοκαρδίτιδα τα πέντε χρόνια μετά τον εντοπισμό του είναι 66%, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Αμερικανών Χειρουργών και Ιατρών, Δρ Lee Merritt.
* ότι υγιεινός τρόπος ζωής συμπεριλαμβανομένων των κατάλληλων συμπληρωμάτων μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα κάποιου.
* ότι οι ενέσεις mRNA μοναχά μειώνουν την σοβαρότητα της ασθένειας αλλά δεν αποτρέπουν την μόλυνση ή την μετάδοση . Αυτό το ουσιαστικό γεγονός από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να θεωρηθεί ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι εντελώς άχρηστα.
* ότι η ανοσία της αγέλης δεν είναι μόνο συνάρτηση του εμβολιασμού και ότι τα άτομα που έχουν αναρρώσει από τον Covid έχουν πολύ μεγαλύτερη ανοσία εφ ‘όρου ζωής από ό, τι θα μπορούσε να τους δώσει οποιοδήποτε πειραματικό τρύπημα, και ότι ο FDA παρακαλαεί τους ανθρώπους που έχουν αναρρώσει από τον Covid να δώσουν το αίμα τους.
* ότι η απομόνωση και ο αποκλεισμός των ασυμπτωματικών καταστρέφει την ασυλία της αγέλης.
* ότι οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες και σωματίδια αερολύματος μπορούν να εισέλθουν στα μάτια και τα αυτιά.
* ότι η ασυμπτωματική εξάπλωση μιας ασθένειας είναι ψευδής επιστήμη.
* ότι το ποσοστό επιβίωσης για τον Covid είναι 99,9% κατά μέσο όρο και για τη νεότερη ηλικία είναι 99,997% .
* ότι οι ετήσιες στατιστικές γρίπης έχουν σχεδόν αντικατασταθεί από δεδομένα Covid.
* ότι κατά τον φόβο Covid, ο εβδομαδιαίος αριθμός θανάτων από το 2019 έως το 2020 παρέμεινε σταθερός.
* ότι το NIH, το CDC και ο ΠΟΥ γνώριζαν για αποδεδειγμένα θεραπευτικά και ότι τα εμβόλια έγκρισης έκτακτης ανάγκης μπορούν να επιτραπούν στην αγορά μόνο εάν δεν διατίθενται εναλλακτικές θεραπείες.
Επιπλέον, ποτέ δεν απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού για φυματίωση, Έμπολα, ιλαρά, γρίπη ή μυριάδες άλλες μεταδοτικές ασθένειες. Ποτέ δεν έχουν θεσπιστεί μέτρα για καραντίνα, περιορισμό της πρόσβασης ή επιβολή κυρώσεων για τους μη εμβολιασμένους από αυτές τις ασθένειες.
Με βάση όλα αυτά τα γεγονότα, η ατζέντα για τους εμβολιασμούς κατά του Covid είναι τριπλή:
Α. Εμπλουτίστε τους μετόχους των κατασκευαστών εμβολίων
Β. Αποπληθωρισμός με εμβολιασμό
Γ. Επισήμανση, παρακολούθηση και ταυτοποίηση – πλήρης έλεγχος
Η αποτυχία σας να ενημερώσετε το κοινό για τα παραπάνω γεγονότα κατά την παραμονή, τον εξαναγκασμό, τη δωροδοκία, τον διαχωρισμό και τον τερματισμό των εργαζομένων και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και τον εγκλεισμό ατόμων προκειμένου να σας δώσει τη συγκατάθεσή ώστε να εγχυθούν με θανατηφόρα πειραματικά δηλητήρια που δεν μοιάζουν με εμβόλια, ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το εύρος του οποίου ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί.
Εάν νοιάζεστε τόσο για ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, τα ίδια μέτρα θα πρέπει να εφαρμοστούν για τους φορείς του HIV, του AIDS, του MERS, της φυματίωσης, της γρίπης και του Έμπολα, για να αναφέρουμε μερικές μεταδοτικές ασθένειες.
Για να προσθέσουμε την προσβολή στη νοημοσύνη μας, ουσιαστικά θέλετε τα προστατευόμενα να προστατεύονται από τα απροστάτευτα αναγκάζοντας τους απροστάτευτους να χρησιμοποιούν την προστασία που δεν προστάτευε τους προστατευόμενους από μια ασθένεια με ποσοστό επιβίωσης 99,9%.
Για τα άτομα με την λογική σας, απαιτούνται νέες εγκαταστάσεις στα ψυχιατρικά ιδρύματα.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κανένα ίδρυμα δεν έχει αποδείξει ότι ο άγριος κορονοϊός SARS-COV-2 έχει απομονωθεί/καθαριστεί από ασθενείς και ότι τα κρούσματα γρίπης έχουν εξαφανιστεί, για όλες τις προθέσεις και σκοπούς, μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι η πιο φοβερή απάτη στην παγκόσμια ιστορία γίνεται ατιμώρητα.
Επομένως, εμείς οι υπογράφοντες σας ειδοποιούμε, και δεν σας υποβάλλουμε αναφορά, ότι εάν ψηφίσετε εντολές για εμβόλια για πελάτες ή υπαλλήλους μιας εγκατάστασης ή προωθήσετε τα εμβόλια ως ασφαλή ή απολύσετε υπαλλήλους για μη εμβολιασμό, το όνομά σας θα καταχωρηθεί σε πολλές βάσεις ως συνεργός και δράστης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, για τα οποία θα οργανωθούν δικαστήρια σε διεθνές επίπεδο και για τα οποία, εάν καταδικαστούν, η ποινή είναι ο θάνατος δια απαγχονισμού ή πυροβολισμού. Η δικαιοσύνη θα τηρηθεί και θα είναι γρήγορη. Ανεξάρτητα από αυτήν την ειδοποίηση προς εσάς, νομικά η άγνοια του νόμου δεν δικαιολογεί κανέναν. ignorantia legis neminem excusat!
Ακολουθεί ένα παράδειγμα μητρώου τέτοιων εγγραφών :
https://facescrimesagainsthumanity.club
http://crimesagainsthumanity.org
Oι υπογράφοντες.
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.